måndag 25 februari 2008

Pyssel och tapetfunderingar

Har ju lovat lite bilder på mitt pyssel, men måste tömma minneskortet i kameran och ladda batterierna för att kunna ta bra kort... men här kommer lite från mobilen, men lite halvtaskig kvalitéHar ju fått upp mina vårgröna gardiner också, men det blir inget kort idag på dom... Så just nu är jag lite kär i färgen grön!


Sen ska vi ju tapetsera om lite här hemma äntligen, så vi kollar på tapeter för fullt och jag har fallit lite för de här två


Den ljusa i merparten och den randiga blir det typ två våder av om jag får bestämma... sen blir det något liknande den breda "brungrå" randen i tapeten som fond i köket. Hittar ingen tapet med den färgen så det kanske blir målad fond.... Men, det får vi se. Vi har inte bestämt oss ännu. Men det ska bli sååå skönt när det är gjort så vi slipper dom hemska tapeterna vi har där nu. Får väl ta före och efter kort när det är dags :)

Dyka tyckte inte Hugo var så speciellt kul, han blev lite förbannad.. däremot gillade han att flyta runt i flytväst och sparka med benen. Imorgon ska vi på halvårskontroll.

Puss å Kläm!

1 kommentar:

Anna sa...

Vilka fina hjärtan! =) Tapeterna ser oxå fina ut. Vart är det ni ska tapetsera? Kram kram