torsdag 27 november 2008

Rubriker är svårt..

Oj vad tiden går fort, min enda lediga dag denna vecka är snart slut... Och vad har man hunnit med? Att laga mat, äta, byta blöjor, handlat, ge Hugo mat och mellanmål, leka med Hugo, laga mat igen, ge Hugo gröt och natta honom... kolla lite på tv, stämplat upp några motiv inför framtida kort...
Ja, nu lät det ju helt plötsligt som jag hunnit med en del iallafall =)

I tisdags var jag ju och pysslade som vanligt... och innan jag åkte sa Patrik som vanligt "Ha så kul" men sen sa han även "Bläddra försiktigt bland papprena"
"Jodå" sa jag "så att jag inte skär mig på dom eller?" Mmmm...
Sen tänkte jag inte mer på det... Men när jag skulle leta fram ett papper så hittar jag den här nerstucken i en av mina mappar:
Hur glad blir man inte då! En chokladkalender med gullig text =) Kan ju inte bli så mycket bättre... *ler* TACK SÖTIS!!!!

Jo, jag fick till några kort också faktiskt...
Den här sitter på insidan när man öppnat kortet... söta små skinkor! Eller hur!

Dom är ju så söta dom där små sångfåglarna =)
Då var det dags att ladda inför en helg på jobbet igen... Eller rättare sagt... fre, lör, sön och mån! Men det går nog fort det med. Snart är det julvecka och då är jag mammaledig i en månad! Ser fram emot det!!!
KRAMELIKRAM


7 kommentarer:

Suz sa...

Jag dööööör vad gulligt!Och så har vi tomten Tomas han är ja.. du jag är hemligt kär i homom;0)Korten är så fina och S.K är så små och du gör det så bra. Kram och hoppas du får en bra helg trots jobb.

Inger sa...

Vilken lycka Nina och få något sådant av den man älskar det är det som verkligen räknas det lilla extra i vardagen jag forstår att du blev GLAD:) Gillar dina nya kort men favis kortet blir kortet med Sarah Key motivet blev helt underbart gillar massor. Själv så har jag kommit så långt att stämpla upp motiven från Sarah Key men längre en så har jag inte kommit mig till tycker bättre om att måla magnolia! Jag får väl helt enkelt träna på att måla Sarah Key då kanske det blir ok någon gång till nästa Jul kanske hi hi hi! Sköt om dig, kramis från lilla Inger

Anonym sa...

Supergulligt...
Håller med Suz på alla punkter.
//Malin

Marie sa...

Fina kort, gillar verkligen tomten. Han ser ju hur tjock ut som helst framifrån :) Hittade hit genom Kattis blogg, kul att besöka nya bloggar. Ha det gött i adventstider!

Anna sa...

Hej hej! Var hittar du layouterna till din blogg? Kram Anna

Anonym sa...

Duuu... jag sa det förra året också så det blir väl samma stress nästa år - men det är ju tanken som räknas!

//Malin

Anonym sa...

Hej!
Vi på StämpelBoden letar efter smultron att trä på vårt strå?
Kanske kommer du och dina alster bli ett av dem?!
Vill du veta mer om vår bloggjakt eller bara få lite inspiration?
Då är du välkommen till vår blogg & glöm inte att lämna ett spår….
http://stampelbodens.blogg.se
Kramar från Bloggjägaren Anneli