onsdag 19 november 2008

Pysselkväll, tjejbesök och öppna förskolan...

Igår kom Cissa och lilla Alva på besök, vi åt lunch och Hugo inspekterade Alva... Han tassade runt henne en bra stund innan han vågade sig närmre, och verkade ganska förtjust över denna lilla varelse som låg där *ler*
Här försöker han busa lite med henne:

Alva tyckte nog att det var bäst att hålla koll på den där killen...
Idag har vi varit på öppna förskolan med Hugos kompis Ella och hennes föräldrar, var lite mysigt att gå två familjer och käka frukost och låta barnen leka av sig lite... Bara att hoppas att dom klarar sig från att bli sjuka efter dagen eftersom förkylning verkar komma som ett brev på posten efter öppna förskolan =)
Igår var jag och pysslade med tjejligan, trevligt som vanligt! Blev ett kort och lite nytt uppstämplat som jag lånade. Tack, ni vet vilka ni är! =)


Sen blev jag så inne i julkort så jag glömde totalt bort att det är oskyldigt dömd på tv... och missar man första kvarten kändes det ju inte som någon större idé att kolla resten heller... så jag tar nog tag i ett kort till eftersom Patrik är och repar med bandet.
Ha det gott i kylan!
KRAM
7 kommentarer:

Kattis sa...

Vad härligt med en frukost tillsammans med nära och kära!! Jag håller tummarna för att ni ska hålla er friska trots ert besök på öppna förskolan..
Måste bara säga: VILKA URTJUSIGA KORT!!
Skulle det vara möjligt att få köpa några uppstämplade Heavenly av dig till ett rimligt pris?! Kika gärna in och lämna en svarskommentar i min blogg.
Ha det så gott. Kramar Kattis

Alva sa...

Tack för senast det var kul att få ses och bara sitta och snacka lite. Hugo gillade ju den lilla "dockan" jag hade med mig som dessutom rörde på benen... ;) Mia ville inte ha telefonen för hon hade en hon fått av pappa istället. Hörs!

Kattis sa...

Tack för snabbt svar, vad gäller antalet heavenly tilda beror naturligtvis på vad hon vill ha för dom, det går ju skicka i ett vanligt kuvert så portot blir ju inte så dyrt..
Hörs! Kramar Kattis

Inger sa...

Å JÄTTEFINA nya kort Nina du har värkligen legat i den sista tiden:)
Tråkit att jag missade pysselet i tisdags men i bland så är det bara så tyvärr!
Hoppas allt är bara bra, hälsningar & kramar från lilla Inger

Suz sa...

Så fint kortet blev och det andra också förstås! Det är alltid lika trevligt på våra pysselkvällar synd bara att jag inte kan komma så ofta:( Ha det bra och kram

Inger sa...

Jag har faktisk börjat på att stämpla upp Sarah Key stämplarna nu så när jag är klar med ett gäng Julkort så ska jag forsöka mig på att måla dom. Men ska vara ärlig att jag inte är lika förtjust i mina Sarah Key stämplar som jag är med Magnolia dom älskar jag så jag har nog bestämt mig för att lägga ut hela min Sarah Key samling på bloggen och selga dom är du intresserad så är du mitt första hands val då jag vet hur duktig du är att måla dessa Nina:)
Tyvärr så missar jag pysslet nu på tisdag också attans tänkte höra med Gun om det gick att om rösta om vi kunde byta dag till torsdag nästa vecka! Ska ligga inne på sjukhuset igen för ny behandling det är en gång i veckan nu!
Sköt om dig och må så bra, å jag har förresten uppdaterat med nya Julkort om du vill titta in:) Kramizar från lilla Inger

Anonym sa...

Fina kort... som alltid. Låter helmysigt med pysselträffar, jag hade väl mest fikat förstås men det är inte fy skam det heller...
//Malin