lördag 15 november 2008

Måla måla måla...

Hej hopp!
Igår när jag vaknade hade jag ont i halsen, men tänkte att det nog blir bättre under dagen... men det blev tyvärr sämre och har sedan dess haft jätteont i halsen, suck! Sitter på höger sida bara, lite konstigt men.. man brukar väl ha ont i hela halsen.
Ja, nu ska jag ju inte skriva för att bara klaga...
Något positivt är att jag är ledig i helgen och även tis, ons och torsdag... det ni! Ska bli skönt!
Under kvällen nu så har jag målat och målat.... blev ett färdigt kort, men lite färdigmålade motiv inför morgondagen.. så då kan det nog bli något mer kort.

Mössan blev lite hysteriskt blå... men det kan ju va kul *hihi*

Nu ska jag nog ta och krypa upp i soffan, dra en filt över mig, ta två alvedon och äta lite godis...

Ha en skön helg! Kram

5 kommentarer:

Inger sa...

Jag lovar att forsöka göra ett eller två Shara Key kort men jag målar inte lika bra som dig och det blir inte lika fint, suck!
Jag har några hyllor på kontoret som har blivet ganska fulla med saker som jag gjort och en del har jag faktiskt haft tur att få sålt också. Men mycket är julklappar som jag ska ha med mig till Norge, tänker nästan inte köpa julklappar alls dom får saker som jag har gjort istället!
DIN stackare som har blivet sjuk, hoppas du kryar på dig snart!
Jag diggar ditt nya kort att ha julmössan blå var en kanon bra ide:)Sköt nu om dig själv och ha det så bra, hälsningar & kramar från lilla pyssel vännen Inger:)

Malin sa...

Hej... Underbart kort, super - de katterna är hur fina som helst...

Ha en bra helg,

//Malin

Cissa sa...

Ojoj stackars dig som har ont i halsen! Hoppas det känns bättre imorgon så du slipper bli sjuk. Jag tyckte det var fint med den hysterisk blåa mössan ;) Det var ett julkort som inte var sååå juligt vilket är fint. KRAM

Suz sa...

Det var ett fint kort och mössa blev ju bra,kul med kort som inte är så traditonella tycker jag. Trist att ha ont i halsen hoppas det inte blir något med med det. Kanske godisen tog bort det?;) Ha en bra söndag kram

Åsa/asamia sa...

Hoppas att snart känns bättre. Krya på dig!
Kortet är finfint!!