söndag 9 november 2008

Fars dag

Idag är det fars dag och jag och Hugo väckte pappa Patrik med paket i sängen i morse... någon frukost på sängen var ingen idé med en 14 månaders Hugo i samma säng =)
Jag skulle dessutom iväg att jobba, men paket och kort blev så uppskattat så.
Här får ni se kortet:


Skulle ta en närbild på smycket... men det syns ju inte vad det står iallafall... suck... Det står iallafall Made with love... och det innefattar ju både kortet och Hugo kom jag på *hihi*
Nu är jag en tröttis efter två 9-19 dagar och ska jobba 8-19 imorgon så det är bums i säng med Nina... men jag skrivs snart igen!
Ha det gott och lämna gärna ett litet spår i gästboken, blir så glad varje gång!
*KRAMAR OM*


5 kommentarer:

Malin sa...

Hoppas pappa blev gald för det fina kortet! Min pappa fick inget, bara ett telefonsamtal!
//Malin

Inger sa...

Å vilket fint farsdags kort Nina men du får ALLTID dina kort till så himla fina:=) Själv så har jag svårt att få till korten som jag vill i bland så lyckas jag men jag tycker bättre om att pyssla annat!
Ha en underbar måndag och vecka hoppas vi ses snart igen, hälsningar & kramar från din pyssel vän Inger

Therese Fredriksson sa...

Vad fint farsdagskort du gjort! Gissar att han blev jätteglad för det. Synd att du missade mässan i helgen, de hade mycket fint. Kram

Inger sa...

TACK SNÄLLA GOA Nina:)
Vad glad jag blir att du tyckte om mina kort vet inte själv vad som fattas men dom blir liksom inte som jag vill att dom ska bli som när jag gör lådor och annat!
Utflykten i lördags på mässan blev lite för mycket, det var jättekul att åka dit å så för mycket folk bara. Men jag har haft himla ont och varit slut efter åt men det går väl över! Vad syn att du missar pyssel kvällen i kvald kommer sakna dig om jag åker dit för som jag mår just nu så blir det inget orkar helt enkelt inte. Får se om jag får lite sömn nu på dagen för då kanske det funkar!
Sköt om dig och ha en toppen dag så hoppas jag vi ses på nästa pyssel, hälsningar & kramar från lilla Inger

Elisabet sa...

Hej snyggt farsdagskort. Kram