måndag 17 november 2008

So Heavenly.... =)

Blev en Heavenly igår kväll, och jag är redan sugen på att måla en till... =) men ska göra några andra motiv innan...
Idag har jag jobbat och är nu ledig fram till fredag, riktigt skönt faktiskt.Ser fram emot att åka och pyssla med mina pysselvänner imorgon, ska bli skoj! Jag är så glad att jag har hittat denna hobby och dessa underbara pysselvänner! Ni är guld värda!
Kramelikram!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefint kort, värst vad alla gillar den SH- stämpeln där borta hos er...

//Malin

Elisabet sa...

Hej Jättefint kort.

Inger sa...

Jag håller med dig Nina jag är också så himla Glad att jag hittat denna hobby och Er alla i pyssel gruppen vi har jo ALLTID så himla trevligt:)
TACK SNÄLLA Nina för dina fina kommentarer blir JÄTTEGLAD:)Hade tänkt fråga dig om att få åka med till pysslet för skulle åka helt till att jag fick reda på att Henke måste till Stockholm och vara över natten. Kan tyvärr inte lämna Andreas ensam hemma pga sin diabetes båda tjejerna är ute av huset också tyvärr!Så jag får helt enkelt pyssla hemma och tänka på dig å dom andra!
Heavenly blev så himla fin du kan det att måla du är våran målar drottning:) Ha en underbar ledig tid nu och njut Nina:) Hälsningar och kramar från lilla pyssel Inger

Åsa/asamia sa...

Helmysigt kort!!
Du funderade över det jag hade bakom blommorna på mitt kort - det är en chipboard som jag köpt i ett ark på Katscrap.Chalkade och stämplade swirlar på den.

Suz sa...

Halloj!Vad fint kort,underbar färg! Hoppas vi ses ikväll men vet inte just nu. Kram

CraftyC sa...

A beautiful card, great colours!
Clairex

SasSa sa...

Kikar tillbaka och vill passa på att svara på din fråga:) Whiff of joy stämplarna jag har, har jag köpt på Katscrap. Nu var det ett tag sen så jag vet inte om hon har några kvar men håller tummarna att du hittar ;).

Så sött kort! Stämpeln är ljuvlig och snöflingorna gillade jag mycket, är de stansade?
Ha en underbar onsdag.
KRam SasSa