lördag 1 november 2008

Stenhård sten, julkort och dop

Ja, den där jävla stenen verkar ju inte vara så lätt att krossa... verkar ju inte som den gått sönder denna gång heller... men jag ska inte ge upp tanken ännu. VILL verkligen inte göra något annat ingrepp för att få ut skiten *ursäkta språket*

Nog om det. Vi har haft en lugn helg och varit hemma och myst... inte så lockande att gå ut i regn/snö-rusket. Kallt är det också och inga vinterdäck på ännu...

Imorgon ska vi på Alvas dop, ska bli skoj... hoppas hon inte blir ledsen när prästen häller vatten på henne. Men det ska nog gå bra =)

Fick beställningar av grannen på fem julkort och dom blev så förtjusta i katten så dom ville ha tre stycken med den.. här får ni se två av dom och dom andra två som jag levererade idag.
Har lite fler kort klara som ni får se någon annan dag.Nä, nu ska jag kolla på extra extra och sen är det dags att sova!
Får väl se när Hugo vaknar imorgon... hoppas han tar liiite sovmorgon iallafall så Patrik slipper gå upp vid 06... det är min sovmorgon imorgon nämligen =)
Kramar!4 kommentarer:

Suz sa...

Halloj! Usch gick det inte denna gång heller:(
Det är kul med beställningar,korten du gjort är så fina och...ja du vet, du är så duktig på att m... kram

mia sa...

Hej Gumman!
Ledsen att höra att du inte blev riktigt kurerad denna gång heller.
Men bättre lycka nästa gång!
Tack för din kommentar på min blog. Det är inte så många som skriver så jag blir verkligen glad. Kul att du också fått beställningar. Din kort är ju hur gulliga som helst.
kram//mia

Inger sa...

Hej på dig pyssel vän:)
Är så ledsen för din skuld med din/dina stenar håller tummarna för att det funkade bättre nu:)
VAD JULKORTEN BLEV FINA DU ÄR SÅ HIMLA DUKTIG!!!
Ha en riktig trevlig söndag och sköt om dig, många kramisar från lilla pyssel Inger

Erica sa...

Vilka jätte fina julkort. Är jätte kul att göra kort på beställning. Hoppas du mår bättre snart.
Kram Erica