torsdag 5 november 2009

Det snöar...

Ja, här snöar det för fullt och har så gjort så gott som hela dagen... det är blött och någon plusgrad så det ligger ju inte kvar.
Så nu är det dags att ta tag i däckbyte också =)
Idag har jag och Hugo varit lediga och vi var till stan en sväng och shoppade lite, tog en fika med Lotta och Ella gjorde vi också. Det var mysigt.
Nu sover en trött Hugo efter en sen lunch...

Hoppsan, det blev visst ett julkort till:
Snöflingorna har crackle paint och mist på sig, men det syns tyvärr inte på bilderna...
Försökte göra lite Shabby chick stil, men vet inte hur bra jag lyckades.. tycker kortet blev ganska mysigt iallafall. Gillar ju den So Heavenly Tilda...
Ha det gött !
Kramar

6 kommentarer:

Therese Fredriksson sa...

Jättesött! Hon är superfin, So heavenly. Passande med snöflingor idag ;) Kram

Marie-Louise sa...

Supergulligt, de är så fina de där pappren...Heavenly är väldigt söt oxå....(det tar ju emot lite men... ;) ;) ) Klart vi ska ut och äta och dricka nån gång, vore superkul! Kramizar!

Suz sa...

Vad gulligt,fina flingor. Just nu svag för dom. (Fast bara på papper när de är ute morrar jag;)) Jag tror inte jag sett det kortet va? Vår allas favorit stämpel.
Ha en skön helg
Kram Suz

Line sa...

Fint kort! Snön är bäst när den är torr och ligger kvar :)

Lotta sa...

Det var trevligt att fika igår. Ella somnade såklart i vagnen och sov en stund. Men dock inte så länge som jag hoppats. Det var en trött Ella som somnade kl 19:00 igårkväll. Susanne och jag tänkte att du skulle få äran att visa oss hur det där med sen stämplar fungerar nån dag.
Idag skall det packas till Sthlm besöket i helgen och hoppas jag att jag kan se över varför mina besöksräknare inte fungerar och varför ingen mer än du kan göra inlägg.
Kram, kram

Lilla Pyssel Inger sa...

Tackar så mycket för jättesnäll kommentar hos mig:) Dom små smycke skrinen blir verkligen fina hur man gör dom och jag vet att dom har blivet uppskattade när jag själv har givet bort:) Tycker absolut att du ska prova på:) Kortet som du visar är jättefint:) Jättetrevlig helg på dig, kramis från Inger:)