onsdag 11 juni 2008

Beställning och mystiska ljud

Oj, det var ett tag sedan jag skrev såg jag...
Cissa var ju här förra veckoslutet =) Vi hade jättetrevligt, upptäckte att vi har små "miniankor" lät det som i väggen, men kom sen fram till att det är ett fågelbo under taket som hördes in i gästrummet där hon skulle sova... Ni skulle sett oss! *ha ha* Drog ut en massa saker och trodde det var något djur i någon låda... ja ja, så kan det gå!

Igår var det pysselkväll med tjejerna igen, lika kul som vanligt... Blev lite senare igår, vi kunde inte slita oss riktigt. Är ju så kul!
Ett kort blev helt klart, sen håller jag på med ett till... Bild kommer senare såklart =)
Detta är ett beställningsjobb (stolt) som jag blev nöjd med.

Har grävt och donat i trädgården som en tok och fixat jättefint, men det kommer det bilder på när jag är helt klar =)
Ska fixa till kanten och täcka över med sten, sen är det klart. Men min rygg gör sig väldigt påmind om att den finns så jag får se när jag ska orka fixa till det sista. Viljan finns så det blir nog snart.

Kram kram på er!

2 kommentarer:

Anna sa...

Hi hi! ja man kan ju alltid testa med kommentar-förklaringen....Men jag ser att det är 5 st som redan varit inne på min utan att skriva. Ja eller 4 då för du skrev ju. =)
Kortet blev ju kanonfint! Det måste hon bli jättenöjd med.
Kram kram
Förresten jag förstår mig inte på det här med ordverifierin som man måste göra vid inlägg...om man inte är inloggad....Vad ska det va bra för liksom? ;)

Anna sa...

Det är bara jag igen... =)
Såg att jag hade ju inte alls fått några inloggningsuppg. på Oriflame. Men det kommer kanske.
Tänkte på det-du kan göra några stämplar om du vill iallafall. Kan ju va lite bra att ha. Men några stycken bara. kram kram