onsdag 26 augusti 2009

Var tar tiden vägen!!!

Jösses vad tiden går fort, jag tycker inte jag hinner med mer än att jobba, laga mat och sova just nu... vill ju hinna med att pyssla lite också!
Nu är jag ledig i fem dagar!!! Så det ska bli skönt, får ta tag i alla måsten först så jag får pyssla med gott samvete sen =)
Måste ju få upp min pysselfart lite känner jag, den har fortfarande lite semester... men sen säger det pang en dag så har man massa ideér i huvet och fart i fingrarna.

Här kommer dopkortet som lilla Noah fick:

Så är det Alvas ettårskort, glömde ju att fota det så det har Alvas mamma gjort åt mig =)

I helgen ser vi fram emot att grilla med kompisar, och att Hugo fyller 2 år =) gullungen... Han blir firad av sina föräldrar på lördag iallafall, men resten av släkten firar honom nästa helg.
Kompisar som vill gratta får komma när det passar, ska försöka se ut en dag till veckan eller så..
Kramelikram!2 kommentarer:

Anna sa...

Hej! Hur har ni det? Hoppas att alla förkylningar är bättre? Här är det lugnt, händer inte så mkt, som vanligt... Nu har jag äntligen startat en blogg, men jag behöver HJÄLP!! Har ju ingen aning om hur man gör! Och din blogg är ju så snygg så jag tänkte att detta fixar du *blinkblink*:)

ANna

Suz/Kortmaja sa...

Hej tjejen! Vad fina kort. Hoppas du fick ihop det kortet du grejade med i tisdags. Vad skönt att vara ledig i 5 dagar, jag min stackare bara 3 ;0)
Stora pojken 2 år... Vad tiden går! Gratta honom från mig. Kram och ha en skön ledighet så ses vi på tisdag