torsdag 11 december 2008

Trött... på julkort!

Nu har jag tre julkort kvar att göra, ett är snart klart.. men jag var tvungen att gå ifrån för jag är så trött på dessa julkort just nu =)
Ska göra de kort jag har beställning på och sen blir det nog kortvila ett tag framöver!
Själv så kommer jag att skicka julkort som är beställda, bara att skriva under *ironi eller*

Kan tala om att det är INTE lätt att ta ett fint kort som passar till julkort på en 15-månaders Hugo som inte vill sitta still:
Vi lyckades få till det tillslut och det kortet får ni se längre fram i tiden =)

Får väl ta tag i det där julkortet igen...

Ta hand om er!
Kramar

6 kommentarer:

Suz sa...

Visst,blir man trött på julkort,men nu har jag ett "sving" efter i tisdags som var så mysig. De korten i förra inlägget är jättefina.Lillpojken är så söt .Jag kan tänka mig att ni får motion nu;0)
Förkylda kramar Suz

Anonym sa...

Jag är också trött på julkort, jag är trött på allt just nu... ha ha ha

Han är en liten sötnos eran prins.
//Malin

Erica sa...

Vem är inte trött på julkorten. Men snart är de klara jippi!!
Hade samma problem med fotograferingen hemma men skam den som ger sig :o)
Har uppdaterat min blogg lista nu och lagt till dig. Vill inte missa något här heller.
Ha en bra helg
Kramar Erica

Inger sa...

Om någon skulle fråga mig om att göra flera Julkort så hade jag sagt NEJ för hela myset med det är borta nu efter så många som det blev så får vänta till sommaren igen ha ha ha
Han är så himla söt Hugo så jag är säker på att det blev ett kanon kort på honom:) TACK SNÄLLA Nina för krya på dig kramen den hjälpte nog för är blivet bättre så tack! Det är nog Isabelle sin mamma som är mest intresserad av henne nya burk så jag hoppas det går hem. Tycker det är så roligt när ungdomarna vill ha det man pysslar i hop! Ha en riktig fin fredag kväll, helg och lucia hälsningar och kramar från lilla Inger

Lotta sa...

Hade samma problem med Ella när vi tog julkort. Jag hämtade lite rekvisita och då gick det riktigt bra. Kan tala om att Ella är jätte snorig och lite hostig igen, jag känner lite i halsen igen. Det går visst aldrig över. Skall jobba min sista natt i natt nu sen är jag ledig till de 13:e januari. Vi kan väl höras och kanske ta en promenix någon dag framöver.

Kram Lotta

Mia sa...

Känner igen problemet och det blev inte lättare av att vi skulle få in två stycken på samma bild. Söt är han iallafall även när han är halv!