tisdag 30 december 2008

GOTT NYTT ÅR !!

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här...
Julen har vi spenderat i Karlstad, varit där nästan en hel vecka! Kul att träffa alla och skönt att komma hemifrån ett tag samtidigt som det är väldigt skönt att komma hem till sitt också =)

Hugo träffade tomten några dagar innan julafton när vi firade med hans Farmor och hennes sambo.. Hugo sa hej hej till tomten och Oj oj oj när han fick paket... började nästan gråta när jag försökte få honom så pass nära tomten att vi kunde ta ett kort, men vinkade och sa hej då när tomten gick. Får se om han är lika orädd nästa år.

Julkortet blev bra till sist:


Och eftersom det är ganska fullt i bilen inför en Karlstadresa i normala fall så var det proppfullt när vi skulle vara så länge och dessutom ha julklappar i bilen... så de största paketen hade tomten varit och lämnat vid granen innan vi for iväg till Värmland. Hugo blev lite chockad men väldigt förtjust av vad han hittade när han steg upp på morgonen:En riktigt rolig morgon!
Här städas och fejas det inför nyårsafton annars, blir 10 vuxna och fem barn så det blir fullt hus! Ska bli jättekul!
GOTT NYTT ÅR!

6 kommentarer:

Suz sa...

Så bedårande söt han är! Ha nu ett gott nytt år min vän så hörs vi snart! Du ,nyfiken är jag angående den lilla butiken;0)Kramar i stora lass

Malin sa...

Gulleplutten... supersöt!
Gott slut och gott nytt år!
//Malin

Mia sa...

Ni verkar ha haft en bra jul här i Karlstad. Vi håller alla på benen än så länge!Hoppas att kvällen blir lyckad ikväll och gott nytt år !!!!

mia sa...

Vilka underbara bilder på favoritsonen!
Gott Nytt År! Önskar jag dig & din familj.
kram //mia

Anna sa...

God fortsättning själva o tack för senast. Hoppas ni hade trevligt igår. Vi åt så vi höll på att spricka....! =) Kram anna

SasSa sa...

Gott nytt år!!!
Tack för alla söta kommentarer hos mig<3!!
Urgulliga foton från julen hos er.
God fortsättning
kram SasSa