söndag 14 september 2008

Time goes by...

Suck vad tråkigt det är med datorer ibland! Satt precis och skrev ett långt inlägg och vips så hoppade trådlösa modemet ur och så försvann ju såklart allt jag skrivit *MORR*

Ska försöka komma ihåg vad jag skrev då.... Jo titeln ja... tiden går verkligen fort! Imorgon ska jag börja jobba igen, har varit ledig sedan midsommar 2007!
Känns ok att börja jobba men är rädd att jag inte kommer ihåg mitt jobb :) Fast det är väl som att cykla, så när jag väl är där faller nog allt på plats skulle jag tro.
Hugo är frisk igen och det är skönt!

Igår var vi i Norrköping och inhandlade ny bilbarnstol till Hugo och lite annat skoj. Jag var på Pysselpassion och handlade en massa papper! KUL!!!
Blev lite bling, öljetter och en stämpel också.... Jag shoppade och Hugo charmade personal och dom andra kunderna =)

Har gjort lite fler kort men det kommer ett så länge... har ju inte kommit på det här med scanna riktigt.. måste ju ändra formatet och det har jag lyckats med, men sen måste bilden beskäras och det ska man ju klara av men det lyckades inte idag... *otur*
Men klickar man på bilden så syns det ju vad det är på den iallafall... orkar inte bråka mer med datorn just nu =)

Ha en skön söndag!

4 kommentarer:

suz sa...

Hej tjejen! så jättefint kort. Ugglorna är söta.Ha det jättebra på jobbet och det kommer gå kanon det är jag säker på:)Vi shoppade så det stod härliga till igår ,synd att du inte kunde följa med. Det går fler tåg. Kram

Inger Hjelm sa...

Hej på dig Nina!

Vill önska dig lycka till på jobbet, jag blir faktiskt avis på dig jag saknar mitt jobb JÄTTEMYCKET!!! Mest är det arbets kameraterna men jag hoppas det blir ordning på det inom snar framtid så att jag kan arbeta lite i alla fall!!
Kul att du har fått shoppa lite nya saker, ha en riktig trevlig söndag och hoppas vi ses på pysselet snart igen!!!
Hälsningar & Kramis från Inger

Inger Hjelm sa...

ÅÅÅ Glömde nya kortet var självklart JÄTTEFINT!
Kramis Inger

Annica sa...

Oj! Är det redan imorgon som du ska börja jobba? Tänk så fort tiden går när man har roligt! :-D Jag har fortfarande din stämpel här. Men du kanske får lämna jobbet några timmar per dygn? ;-) Lycka till imorgon!

kram kram