söndag 7 september 2008

Febrig skrutt...

Nu är tävlingen slut! Gör ett undantag och ger vinst till Annica, även om hon inte har någon blogg... Har ju utlovat tre vinster så, så får det bli =)

Njurstenskrossningen gick bra, den kändes... men personalen där uppe är kanon måste jag säga. Tyvärr blev det inte sista gången, utan jag får ta sten nummer tre i slutet på månaden och hoppas att DET blir sista gången...

Såhär kan man hitta Hugo i sängen:
Numera ligger han dock iförd blöja och linne och kramar sin Pingu efter två dagar med feber... Började igår och en febertopp på 39,9... Så det har blivit några alvedon och en massa vatten! Hoppas han får vara fri från feber imorgon, men är det tredagarsfeber så lär han ju ha feber imorgon också... bara att vänta och se.

Hugo gör framsteg kan jag säga också! På ettårsdagen gick han ett par steg när vi lurade honom, men i början på veckan gick han fem steg utan att vi lurade honom.. han bara gick iväg =)
Nu går han typ 15 steg =) svårt att säga men från en ända av ett rum till den andra (från mamma till pappa eller tvärtom) Så han är ganska pigg ändå, även om han har feber... Skönt det.

Kramelikram!

3 kommentarer:

chruss sa...

Stackars liten - är han OK nu? Inte lätt att vara liten och go och så skruttig med feber!

Annica sa...

Stackarn! "Hoppas" att det är tredagarfeber, för då går det ju över snart! Thea hade det i våras.. Inte kul. Tänk på att de smittar så länge de har prickarna kvar, det är iaf vad jag fick veta.

Måste bara säga att du gjort bloggen himla snygg! Jättefin bild på girafferna, såå söt!

Vi kanske kan ses snart? Kram

Anonym sa...

Hej! Hoppas allt är bra, har du börjat jobba nu? Har du sett att det är rea på stämplar i Panduros webshop? Snorbilligt! Anna N