lördag 10 maj 2008

Tapeter, vinkelivink, krypa och utgång!

Äntligen uppdaterar jag igen =)
Tapeterna är på plats och det känns så bra! Är supernöjd, verkligen ett upplyft. Jag tänker göra allt i omvänd ordning och ge er efterbilderna först... förebilderna är i Patriks mobil och dom har jag inte laddat över ännu.

Det händer massor med Hugo just nu, vi hinner knappt med... Han kryper, sakta men säkert... han ställer sig upp mot soff-fotpallen och klättrar på oss hela tiden.
Igår när vi sa hej hej så vinkade han =) Undrar vart han snappat upp det, för det är inget vi försökt lära honom... han kom nog på det själv. Eller så såg han när Olle vinkade förra veckan när vi fick tapetserat.
Ikväll ska jag ut och käka och dricka vin med scrapping-gänget och det ska bli så kul! Jag kommer nog bli lite fuller =) Har ju inte druckit på länge så det behövs nog inte så mycket för att få igång mig...
Ammade inte i morse heller utan gick upp och gav gröt på en gång, så det var nog sista amningen igår morse... tycker det räcker med 8 månader och en vecka =) Fast lite vemodigt är det ju samtidigt på nåt sätt....
Ja ja, nu ska ni få lite bilder!

Här kommer den fina fonden i lilla allrummet:

Och köket:

Hugo kryper:Kort jag gjorde i tisdags:

Detta gjorde jag till Rita i tisdags kväll, jag fick en jättesöt liten verktygslåda till mina scrapping-grejer av henne:

Vinkelivink:

Fick mitt första beställningsjobb häromdagen också av Jessika som var och hälsade på, tog aldrig något kort men hon blev nöjd iallafall =) *kul*

Nu måste jag fixa till mig inför kvällen!

KRAMAR

3 kommentarer:

Suz sa...

Gud vad snyggt! Kul att få se väggarna och den söta sonen.
Fina kort också.
Kram Suz

Anna sa...

Men va fan! Kollade på EN tapet bara häromdagen o det var just den turkosa ni har....Lustigt! Det blev ju kanonfint på båda väggarna! Kul det måste va. O va duktig han är Hugo. Elias är på god väg han mä.
Hoppas du har en trevlig kväll o får känna på lite fylla igen. Själv drack jag en halv cider förut o det var riktigt gott. =)
Kram kram

Jessica P sa...

Jessica med C snygging :)
Kortet är askalasbra och jag ska se till att skicka det när som helst.. en dag.. det var det där med kuvert :)
Ida på jobbet ville också vara med och pyssla! Så vi har en trekant i juni!!