söndag 24 maj 2009

Jobb, jobb, jobb och en massa blommor =)

Ja, den här veckan har gått i jobbets tecken! Jobbat alla dagar utom torsdag och söndag och har jobbat långa dagar... därav ingen uppdatering på länge.
Den lediga tiden har gått åt till att plantera perenner ute på tomten, och idag har jag varit och handlat en massa blommor... så jag har att göra =)
Men det är så roligt med blommor tycker jag!!!

Och ett par kort har jag även att visa.... Detta är till någon som gillar blått och som ska virka en vit princessbakelse till mig i utbyte =)



Det här kortet har jag haft halvklart ganska länge men visste inte hur jag skulle fortsätta... nu blev det något av det iallafall =)
Tycker motivet är så sött.


Igår var Hugo med Patrik till badhuset, dom hade jätteskoj! Så nu måste vi skärpa till oss och åka till badhuset lite oftare!
Upptäckte igår kväll att Hugo var kladdig i ögonen... så var det dags för ögoninflammation igen då... Tråkigt och omständigt... Byter napp och snutte varje kväll och även örngott på kudden.

Idag fick Hugo lite tuppkam och tyckte själv att han var ganska tuff...
Ska försöka uppdatera lite snabbare denna gången =)
Kramelikram!!!

10 kommentarer:

Alva & Axel sa...

En liten punkare nästan :) Kram

Louise sa...

Jippie! Kul med nytt blogginlägg. Jag gissar att du är i paradiset när du får greja med blommor :) Min mamma tog med mig när hon skulle plocka liljekonvaljer häromdagen då tänkte jag på dig :) Jag tittade på och hon plockade. Precis som när vi var små. Kram

Mia sa...

Kul med badhuset för Hugo. Själv är jag lvirädd för badhuset och alla bakterier och smuts så Thea får gå med mormor om hon ska bada. Får väl försöka kommer över min fobi men det är inte så lätt...

TinaStina sa...

Underbara kort! Supergullig blåbärspojkestämpel och flickan är lika söt hon. Du hittar alltid så fina stämplar som jag aldrig sett förr :)

Ha det så mysigt i rabatterna!

Kramar!

Suz sa...

Halloj där! Den stämpeln känner jag igen;0) Fin,fina kort som vanligt men mysiga detaljer. Visst är det kul med blommor det kan man inte få för mycket av...Det är fler grejer man inte kan få för mycket av också;0)Ses vi ikväll? Kram

Therese Fredriksson sa...

Superfina kort och vad tuff Hugo är i sin nya frisyr ;) Kram

Lotta sa...

Fina kort som vanligt, har inte kommit så långt på Ellas scrapalbum som jag jag hade tänkt mig men det får jag väl ta tag i en regnig dag kanske. Häftigt kort på Hugo. Jag jobbar helgen som kommer nu sen är jag långledig igen. Jag fick den stora äran att hämta Ella på dagis idag kl 08.20 för hon hade kräkts upp hela frukosten sa dom.Hon har druckit två miggar saft och ätit lite mat sen vi kom hem, nu sover hon sen en timme tillbaka men har inte kräkts något mer sen dagis så jag vet inte vad det var. Hoppas att vi kan ses på torsdag iallafall. Tämkte att vi kunde vara hemma hos oss kanske.
Kram Lotta

Anonym sa...

Mysiga kort och lille Hugo är supersöt.

//Malin

Erica sa...

wow vilka jätte fina och härliga kort. Gillar dem massor.

Härlig frisyr Hugo fått :)
Kram Erica

Dancing Lady sa...

Hi Nina!
I'm an italian girl (that loves card making) and I've found this link on Facebook!
I can't read the blog cause the language but your creations are awesome!!!!
Kisses
Vera