onsdag 22 april 2009

Var tog solen vägen?

Nu har det varit grått och tråkigt väder i två dagar ju, var tog solen vägen? Håller tummarna för att den finns i Karlstad till helgen... för då ska vi dit =)
Idag skulle vi ha haft besök av Cissa och Alva, men Alva var magsjuk stackarn så det blev inget med det... hoppas hon kryar på sig snabbt. Tar på krafterna att va magsjuk.
Gjort ett par beställningskort:
Igår blev jag ett alfabete rikare.... =) Mademoiselle (som är använt på kortet ovan), det är ju så fint *nöjd*
Ha det gott!
Kram kram

6 kommentarer:

Suz sa...

Hallå där ooohh, så fina kort! Det är ett måste att ha ett nytt alfabet eller hur? Man måste ha såååå många att välja på;0)Kram på dig

Mia sa...

Då får jag vara en glad budbärare och berätta att det ska bli sol och sommarvärme i Karlstad till helgen. Välkomna till det bästa landskapet!

Anonym sa...

Väldigt fina kort, tycker det är helt rätt att ha många alfabet, man måste ju kunna välja och få beslutsångest...

//Malin

Erica sa...

Vilka jätte fin kort du gjort. Skall själv göra ett student kort men har lite ångest för hur det skall se ut men nu har jag fått lite inspiartion.
Jag tror på sol till helgen, på västkusten i alla fall :)
Kram Erica

TinaStina sa...

Men hallå! Det är bara några dagar sen jag tittade in hos dig och vips så har du skapat inte mindre än FEM underbara kort! Oj vad jag gillar kortet med pojken i fönstret. Underbar stämpel (var kommer den ifrån?) och superfin färgkombination.

Men oj... är det redan dags för studentkort? Det var ju jul nyss?

Kramar!

Annica sa...

Hoppas att ni får det skönt "hemma" i Värmland! Återkommer snart med en beställning på studentkort! Ska sätta mig å maila över bilden på Hugo nu... *skäms lite för att jag glömt*