söndag 19 april 2009

Söndag

Då var det söndag igen, och denna helgen är snart slut... Det har varit en mysig helg med solsken och ett antal timmar utomhus. Igår hade vi grillpremiär och det smakade så gott =)
Idag har vi hunnit med barnbazar och fika hos kompisar, nu är Patrik och repar och jag ska ta tag i ett kort innan det börjar nåt kul på tv... OM det är något att se vill säga. Blir lätt att man fortsätter pyssla om man börjar.

Har hunnit med ett kort också:

Jag hittade ett klipp på Youtube som jag inte sett tidigare, och blev helt tagen... Susan Boyle i Britain got talent, om ni inte sett det så kolla här!
Fick en klump i halsen och håret på armarna ställde sig upp =) En liten påminnelse om att man inte ska dömma hunden efter håren...
Ha en skön söndagkväll och en bra vecka!
Kram

6 kommentarer:

Alva sa...

Har sett det och hon sjunger väldigt vackert. Kul att vi fick ses idag en stund. Vi ses på onsdag då om inget annat sägs :) Kram

suz/Kortmaja sa...

Jättefint kort som alltid! Gillar blommorna ...undrar om man kan få för mycket av den varan... Nej, inte då;0) Ses i morgon. kram

Mia sa...

Jag har hört från många håll nu att det är något man borde se så jag får se till att göra det så snart jag har möjlighet.

Anna sa...

Ska ni till K-d till helgen? I så fall får du klämma in en date med oss. =) Kram kram

madeleine sa...

hej
måste bara säga att jag är lite avundsjuk på allt som du pysslar-verkar så mysigt! jag tar mej inte riktigt tid för det.
kram madeleine

Carina W sa...

Vilket jättefint kort du gjort.Söt stämpel!
Har sett videon och säger som du att visst är den fantastisk!Kram!