tisdag 20 januari 2009

Hugobilder...

Idag är vi också hemma, jag och Hugo... Igår hade dagis planeringsdag och i morse ringde dom och sa att det inte fanns någon ordinarie personal på plats så dom tyckte inte vi skulle inskola idag... suck! Han hinner väl glömma bort dagis snart.
Tänker inte gå med på att han ska vara hemma imorgon, tror inte han bryr sig vilken personal som är där... han tyr sig ganska lätt till vuxna så jag tror inte det är några problem. Bättre att han får komma dit och vänja sig att vara där!

Korttillverkningen går sådär just nu.. har några halvfärdiga som ligger som jag kört fast med. Men ska iväg och pyssla med tjejligan ikväll så då kanske jag får upp tempot =)

Här kommer en bild från dagis förra veckan, såg så roligt ut med den jättestora gula västen och alldeles för stora vantar... (har köpt mindre nu...)
Köpte allvädersstövlar också som Hugo promt skulle prova, så han fick gå runt i dom ett tag och var supernöjd =) Han gillar skor!
Bilar är också kul just nu och han åker runt på sin Bobby Car varje dag:


Här är det värsta regnruskvädret idag.. inte alls mysigt...
Cissa och Alva har varit här en lunchsnabbis och Hugo sov hela tiden... Men han hälsar till Alva att vyssanlullfötter är jättebra när man vaknar på nätterna =)
Ha det gott!
KRAMAR

8 kommentarer:

Mia sa...

Alltså han är för söt Hugo och han har den mysigaste frisyr jag sett på en sådan liten. Dagis är dagis...alltid fel tajming

Suz sa...

så söt han är med håret underbart sitter bara och ler:0)Kram

Erica sa...

Så söt han är. Vilka jätte härliga bilder. Hoppas det går bra med dagis i fortsättningen också :)
Kram

Alva sa...

Fötterna sitter på så de ska provas om hon vakna i natt. Just nu sover hon som en stock. KRAM

Anonym sa...

Han är såååå söt lille Hugo - man får ju en viss längtan efter en lite trolunge när man ser honom.

//Malin

madeleine sa...

du har en söt son Nina! men håller du på med inskolning så ska du nog låta han ha sin ordinarie personal. brukar bli bäst så.
kram

Therese Fredriksson sa...

Vad fin han är i sin stora gula väst =) Var det de vatnarna jag kunde ha som var lite stora till honom? hihi.. Hoppas det gick bra och att det blev dagis till sist. Ses på tisdag. Kram

Erica sa...

Tänkte bara säga att jag beställde mina stämplar direkt hos WoJ. Det var jätte enkelt och inte dyrare frakt än om du beställer här hemma.
Och tack för alla snälla kommentarer du lämnar hos mig. De gör mig jätte glad.
Ha det gott.
Kram Erica