torsdag 22 januari 2009

Ett kort!

Kors i taket, men jag är klar med ett kort! =)
Har ju några som ligger halvfärdiga så det var skönt att ett blev klart iallafall... Ska faktiskt börja på ett nytt innan jag gör klart de andra, fick en idé som jag inte kan släppa.
Men efter det ska jag försöka avsluta innan jag börjar på något nytt... Såg på arga snickaren igår hur illa det kan gå om man gör lite här och lite där... hihi...

Idag är Hugo på dagis iallafall, gick bra att lämna. Han sa hej då, vinkade och såg glad ut så det kändes bra. Ska bli intressant att höra hur det gått med vilat sen när jag ska hämta honom. Men jag räknar med att han får sova hemma idag =)

Dagisbacillerna har nått även mig och jag sitter här och snörvlar, men det går väl över snart =) Man ska inte klaga...

Ha det så gott och sköt om er!

8 kommentarer:

Alva sa...

Såg också Arga snickaren igår det är inte bra att göra lite här och där som vi gjort här hemma :) Fint kort!

Karlstadtös sa...

Urgulligt kort =) Den stämpeln skulle jag vilja ha =) Kanske man kunde få köpa några uppstämplade av dig!? =)
Själv jobbar jag ju som förskollärare och man blir fort imun mot alla bassilusker =) Barnen däremot kommer att drabbas fram till 3-års åldern =( Tråkigt, men sant =( Hör gärna av dig ang igelkotten =)
Kram Kattis
katarina.skogberg@gmail.com

Kattis sa...

Ha ha min jobbarkompis var inloggad på den här datorn därför ser det ut som att det är hon som har lagt en kommentar. =) Men det är jag!! =)
"Urgulligt kort =) Den stämpeln skulle jag vilja ha =) Kanske man kunde få köpa några uppstämplade av dig!? =)
Själv jobbar jag ju som förskollärare och man blir fort imun mot alla bassilusker =) Barnen däremot kommer att drabbas fram till 3-års åldern =( Tråkigt, men sant =( Hör gärna av dig ang igelkotten =)
Kram Kattis
katarina.skogberg@gmail.com"

Mia sa...

Det är fina kort och jag kommer på mig själv att undra var du får all energi ifrån. SJälv vill jag helst dö i soffan när de små sover för kvällen. Det kanske är så enkelt att jag inte hittat mitt kall ännu...

Suz sa...

Jättefint kort med kotten på,fina blommor;0)De kommer bli så glada för kortet. Kraaaam

Anna sa...

Hi hi! Det funkar ju med vaniljyogurt oxå, men tror det är nyttigare med sojan =) Gott är det iallafall. Kram kram

Erica sa...

Vilket gulligt kort. Stämpeln var bara för sött. Passar perfekt till kortet.
Ha det gott!
Kram Erica

Lilla Pyssel Inger sa...

Vilka fina Hugo bilder han är jo för söt:) Hoppas inte dagis bacillerna tar riktigt tag i dig så att du blir riktig sjuk inte kul! Jättefin kort Nina jag gillar dessa blommor och blad väldigt mycket i hop! Jag har äntligen fått påbörja min rehabilitering igen så nu hoppas jag pigga på mig så att jag får ok att göra sista muskel operasjonen som har blivet uppskjutet hur länge som helst nu. Man vill jo bli klar någon gång!!! Ha en jättefin fredag och helg å sköt om dig kramis från lilla Inger