måndag 15 mars 2010

Sweet Pea... =)

Tjingeling =)
Oj vad det var längesen jag uppdaterade nu *skäms lite* Men det är ju så ibland, man hinner inte allt man vill. Vi hade en kanonhelg i stockholm och det var en jättebra konsert som Kent bjöd på! Veckan efter blev jag jätteförkyld med hosta, och sen fick Hugo feber, sen kräktes han (men det verkade inte va magsjuka som tur va)... så jag har lixom haft annat för mig =)

Köpte för ett tag sedan några nya stämplar från Sweet Pea och jag gillar dom skarpt! Lite svåra att färglägga men kul... Har fått ihop ett kort än så länge, och det blev såhär:


Blomman är gjord av utstansade små tags, och den ideén hittade jag hos Sassa =)

Förra tisdagen tog jag med kameran på pysselträffen, men kom ihåg det lite sent så vi var inte så många kvar... Men här är jag, Maja, Gun och Marita iallafall =)
Det enda pyssliga jag gjorde den kvällen var att måla motivet ovan, som även syns ligga där ensam på bordet...Nu hoppas jag att det inte behöver dröja lika länge innan nästa uppdatering...
kram kram
Nina8 kommentarer:

Mia sa...

Vilken tur att konserten var bra för man har ju stora förhoppningar när man ska gå och se Kent. Hoppas att Hugo kryar på sig!

Suz sa...

Tjingeling själv! Vad fint kort,ett verkligt Nina motiv. Ser nog allt att ni saknar mig;)
Kramar Suz

Lottis.... sa...

Kortet blev ju jättebra.....själv var jag på Claes i sjön och köpte pappaer till stämplarena i lördags och har redan börjat måla lite stämplar som jag köpt. Men jag kommer gärna ner till dig och stämplar lite till.

PS...fel av mig...huset var gult...DS *fniss*

Marie-Louise sa...

Maj gad va snygg stämplen är! Du har ju färglagt den helt fantastiskt snyggt oxå =) Hoppas vi ses snart! =) Kramiz

petra/paradise sa...

Äh, ibland tar det lite tid mellan varven.
Vi (dina fans) väntar snällt på dina uppdateringar :D

Kortet blev superläckert!
Gillar dom stämplarna! Men som du säger..de kan nog vara lite knepiga att färglägga.
Å fin blomma har du också fått till! =D

Kraaaamisar på dej!!!

Åsa/asamia sa...

Å vilket fint kort!!!
Tack för kommentaren i min blogg, de löv du undrade över är köpta på Dollarstore. De finns även i inredningsaffärer och blomsteraffärer, är meningen man ska dekorera med dem.Fick såna blad i en bukett en gång också.

Ellis sa...

Vilket fint kort, har några stämplar men har inte hunnit göra kort med dem ännu! =)
Kram

Therese Fredriksson sa...

Jag trodde jag hade komenterat på detta inlägget redan.... ?? Kortet är jättefint, stämpeln är jätteläcker och blomman blev inte alls så illa som du säger men jag tror nog att övning ger färdighet där... Hoppas i alla fall ;) Kram