söndag 21 februari 2010

Bara massor utav snö... och en dröm om sommar...

Visst är det fint att titta på detta vita vinterland, men nu räcker det! Vet inte vart vi ska göra av all snö nu...
Kände att jag var tvungen att pigga upp tillvaron lite och gjorde ett kort som jag tycker kan passa nu:Vi kan inte klaga på att vi har insyn iallafall, fast vi känner oss nog lite insnöade.. mer än vanligt *haha*Vi passade på att få undan snön på taket i helgen eftersom vårt besök inte kom av förståeliga skäl, dumt att ge sig ut i trafiken när det är klass 2 varning... så då får vi se fram emot det längre fram istället.
Patrik var så duktig och skottade hela taket i lördags, och jag... ja, jag höll i stegen när han gick upp och ner =) =) och skottade på markplan såklart..

Dags för en ny vecka, hoppas den blir bra och mindre snöig!
Kram på er!

11 kommentarer:

Annica sa...

Det där underbara somriga kortet... Borde vi inte skicka det till Gumman Tö? Hon verkar ha glömt bort att det är dags för lite vår snart!! Hoppas att alla mår bra! kram Annica

mia sa...

Jättefint kort!!
ja, nog längtar man!! i alla fall efter vår.
Men det kommer!! även om det tar lite tid.
Kram //mia

Mia sa...

Ni verkar ha rätt arbetsfördelning gällande snöskottningen. Här är det Rikard sin skottar allt och jag som talar om vart han måste skotta. Ni ser ut att ha lika mycket snö som oss fast mer framför fönstren måsta jag säga. Jag hoppas sommaren kommer snart....

Lottis.... sa...

När vi vaknade hos svärmor i Strängnäs idag så var det 3 dm snö som hade kommit. snacka om att känna sig insnöad....det var dessutom -17 ute så det fick bli en snabbpromenad. Jag älskar vintern men nu håller tom jag med att det räcker med snö......

TinaStina sa...

Ja du... jag håller med galet mycket, inte mera snö nu!!!

Underbart kort du gjort och det är så himla somrigt och härligt i färger och allt. Får mig att längta, längta, längta efter varmare tider.

Ses vi på tidag?

Kram!

Tussemaja sa...

Nu längtar man verkligen till vår och sommar när man ser ditt fina kort. Härliga färger. Snö har vi haft tillräckligt av nu tycker jag.

Therese Fredriksson sa...

Vilket underbart kort och sommarstämpeln (om det är en stämpel) var tokfin.
Visst är det sjukt med all snö, jag kan inte låta bli att skratta åt den. Jag tycker det är jättemysigt men vill inte tänka på tötiden (hudägare du vet...) utan vill att det ska bli vår direkt när det börjar smälta.
Kram och hoppas verkligen att vi inte får några "biverkningar" av Melwins kaskadkräk igår så jag inte skulle kunna komma i morgon...

Suz sa...

Hej på dig min vän! Vilket fint kort,så fint komponerat. Visst längtar man till sommaren,fy så tråkigt detta är. Ha en bra dag
Kram Suz

Anna-Carin sa...

Surfade runt lite på olika bloggar och stannade till vid din. Vilka fina saker du gör och vilka fina bilder! Fantastiskt! Har scrappat själv lite också.

Vilken otroligt fin layout på bloggen du har! Har tänkt att jag vill att min hemsida, som bygger på en blogg, ska se scrappad ut. Hur gör man?

Här i Umeå är det -25 grader, massor av snö, klarblå himmel och SOL-underbart!

Anonym sa...

fina kort men jag förstår inte riktigt grejen med scrapping. man köper en massa figurer och krimskrams och klistrar ihop lite som man tycker det passar. vore det inte mer utmanande att själv utforma o designa delarna. alltså rita ocj klippa själv.

Marie-Louise sa...

Jag tycker att du är superduktig, kanonfint somrigt kort! Föregående kommentar förstår jag inte alls, varför överhuvudtaget kommentera?? Var och en får ha sin åsikt men det kanske inte är riktigt rätt forum att uttrycka den här.......Onödigt. Dessutom anonymt..... Keep up the good work Nina! Kramizar!