torsdag 25 juni 2009

Nya kort och rösten nästan tillbaka =)

Vilket underbart väder det är! Synd att man har jobbat bara, men imorgon är jag ledig =) Ska köpa en liten bassäng till Hugo att svalka av sig i nu när det är så varmt och skönt.
Inte hänt så mycket annars, har jobbat. Och sen har jag ju hunnit pyssla lite mellan varven också =) Det här fick en arbetskompis idag:Min morbrors fru fyller i helgen och jag jobbar så vi kan inte åka dit... så det här får hon på posten imorgon...


Sen har ju Olle fyllt 2 för ett bra tag sedan, Hugo var sjuk där och sen har vi inte setts... Nu hade Olle fått vattenkoppor, stackarn! Så då åkte jag och Hugo och ställde ett paket utanför dörren och ringde Olles mamma så hon fick hämta in det =)
Nu hoppas vi Olles koppor torkar ut snabbt så vi kan träffas snart igen!

Nu ska jag slappa i soffan med min kära sambo (som har varit uppe i luften och roat sig idag.. i ett motorsegelflygplan)
Ha det gott i värmen, och kom ihåg solskyddsfaktor ;)
Kram kram5 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

ojoj! Du har inte legat på latsidan inte! Jättefina kort!! Älskar den där kantstansen!
Å vilka snygga vikningar du gjort på korten =)

STOR KRAM Petra

Anonym sa...

Passa på att lek med Olle istället så har ni vattkopporna avklarade! De kommer förr eller senare ändå så lika bra att ha det gjort!

Anna (Maxmamma)

Louise sa...

Håller med Anna, passa på att få vattkoppor nu. Mina har inte haft det och jag önskar att de hade det gjort... Du kanske kan skicka en koppa hit till Karlstad? Kram

Line sa...

Har suttit och tittat runt i din blogg och vilka fina kort du gör!

cissa sa...

Vår barnvakt har bekräftat lördag så nu ska vi bara fixa någon som kör oss så kan vi dricka och äta gott! KRAM