söndag 30 augusti 2009

Söndag och konstigt väder...

Söndag och lite smått tung i huvet efter gårdagens vinintag =) Men vi hade en jättetrevlig kväll med Annica, Ted och lilla söta Thea. Hugo och hon hade jättekul ihop och somnade sedan gott båda två tillslut.
Lurar på en promenad lite senare om det får vara uppehåll, nu är det sol och blå himmel men för en stund sedan öste regnet ner.. *skumt*

Ikväll blir det nog lite pyssel och sen blir det film kl.21.

Ett nytt kort visar jag idag... utan en enda stämpel på.. det ni =) Kul att testa på....

Ramen kommer från Spellbinders och heter Polka dot frame. Knappen i blomman har jag fått av mamma *tack mamma* =)

Ta hand om er!
Kram

fredag 28 augusti 2009

Kors i taket...

men nu uppdaterar jag idag igen =)

Kom på att jag ju har ett kort till att visa (som jag blev jättenöjd med om man får säga det själv). Kortet fick Patriks mormor när hon fyllde år. Jag använde mig av en skiss som jag hittade hos Erica, kul att göra någon ny layout.. lätt att man fastnar i gamla vanor ju.


Idag är vi hemma och gör ingenting jag och Hugo... eller jo, jag tvättar lite och pysslar mellan varven... ska passa på att sätta mig nu när han somnat. Har lite pyssel att ta tag i...
Imorgon ska vi till svärmor och gratta henne på födelsedagen (som hon delar med Hugos 2-årsdag). Men Hugo firar vi nästa helg som sagt.
På kvällen får vi grillbesök, hoppas vi, om dom frisknat till från halsont och så...
Ha en skön helg!!!
Kram

onsdag 26 augusti 2009

Var tar tiden vägen!!!

Jösses vad tiden går fort, jag tycker inte jag hinner med mer än att jobba, laga mat och sova just nu... vill ju hinna med att pyssla lite också!
Nu är jag ledig i fem dagar!!! Så det ska bli skönt, får ta tag i alla måsten först så jag får pyssla med gott samvete sen =)
Måste ju få upp min pysselfart lite känner jag, den har fortfarande lite semester... men sen säger det pang en dag så har man massa ideér i huvet och fart i fingrarna.

Här kommer dopkortet som lilla Noah fick:

Så är det Alvas ettårskort, glömde ju att fota det så det har Alvas mamma gjort åt mig =)

I helgen ser vi fram emot att grilla med kompisar, och att Hugo fyller 2 år =) gullungen... Han blir firad av sina föräldrar på lördag iallafall, men resten av släkten firar honom nästa helg.
Kompisar som vill gratta får komma när det passar, ska försöka se ut en dag till veckan eller så..
Kramelikram!



onsdag 19 augusti 2009

Snörvel...

Då har Hugo varit på dagis i en vecka och börjat på vecka nummer två, han snorar lite och jag har fått halsont och är förkyld... dessa dagisbaciller =)
Ledig två dagar nu så vi får hoppas det blir bra innan fredag när jag ska jobba igen. Lättare att jobba när man inte behöver springa och snyta sig hela tiden *ler*

Vi var ju hemma i Värmland i början på augusti och grattade min mamma som fyllde 70, såhär blev hennes kort. Bilden är på henne när hon konfirmerats:



Ett beställningskort:
I helgen som va var vi också i Värmland, denna gången var det dop av lilla söta Noah. Det var trevligt och Hugo tyckte det var kul med alla barn som var där =)
Igår var jag och pysslade lite med brudarna (blev bara jag och Gun, fast Maja kom en sväng och prata lite) så nu börjar pysselandan komma tillbaka lite efter semestern. Hoppas på fler brudar nästa vecka ;)
Nä, nu ska jag slänga mig i soffan en stund medans Hugo sover och kanske få sova lite jag med *gött*
Kramelikram!



tisdag 11 augusti 2009

Uppdatering i bilder =)

Ja, nu blev det lång tid mellan uppdateringarna igen...
Men idag har jag börjat jobba så nu blir det väl lite mer ordning och reda i vardagen, så nu blir det kanske lite oftare igen ;)
Lite trött så det blir som rubriken antyder... mest bilder idag.

Ett par nya kort:


Kolmården:



Mysiga Söderköping:
En "liten" bulle går ju alltid ner:
Bada är kul, men man måste ju känna på vattnet innan:

På sista bilden har han precis fått sig ett par "foppatofflor" som var roliga att springa runt i...
Bloggas mer en annan dag!
Kram