torsdag 28 maj 2009

Min stackars lilla prins...

Igår fick vi en akuttid på vårdcentralen då Hugo hade 40,6 i feber 3 timmar efter en alvedon... Han var så duktig när doktorn tittade och lyssnade, lämnade kissprov och blodprov... och det visade sig att han har dubbelsidig öroninflammation... Den höga febern trodde hon dock berodde på att även har något virus i kroppen.
Så han lyckades få allt på en gång stackarn...

Har nu köpt hem blåbärsproviva eftersom han har fått ont i magen av penicillinet, får hoppas att det går över!

Uppdatering med nya kort får bli i helgen...

Ha det gott!
Kram

söndag 24 maj 2009

Jobb, jobb, jobb och en massa blommor =)

Ja, den här veckan har gått i jobbets tecken! Jobbat alla dagar utom torsdag och söndag och har jobbat långa dagar... därav ingen uppdatering på länge.
Den lediga tiden har gått åt till att plantera perenner ute på tomten, och idag har jag varit och handlat en massa blommor... så jag har att göra =)
Men det är så roligt med blommor tycker jag!!!

Och ett par kort har jag även att visa.... Detta är till någon som gillar blått och som ska virka en vit princessbakelse till mig i utbyte =)



Det här kortet har jag haft halvklart ganska länge men visste inte hur jag skulle fortsätta... nu blev det något av det iallafall =)
Tycker motivet är så sött.


Igår var Hugo med Patrik till badhuset, dom hade jätteskoj! Så nu måste vi skärpa till oss och åka till badhuset lite oftare!
Upptäckte igår kväll att Hugo var kladdig i ögonen... så var det dags för ögoninflammation igen då... Tråkigt och omständigt... Byter napp och snutte varje kväll och även örngott på kudden.

Idag fick Hugo lite tuppkam och tyckte själv att han var ganska tuff...
Ska försöka uppdatera lite snabbare denna gången =)
Kramelikram!!!

tisdag 12 maj 2009

Halli Hallå...

Tjingeling!
Gjort klart ett beställningskort till, och har verkligen fastnat för den här vikningen... Kul att variera sig lite.

Sen har jag bestämt mig för att tycka om mitt Hippie Chick alfabete, eftersom jag inte fick det sålt =) Det går ganska bra, jag tycker redan mer om det... så det var nog meningen att jag skulle ha det kvar.
Imorgon åker jag till örebro i två dagar på Sverige mot Narkotika, en mässa. Ska bli intressant och kul att komma iväg på något annat.
Hoppas att det blir lite roligare väder, det är lite för kallt och blåsigt nu enligt min smak iallafall...
Måste bara förtydliga en sak från förra inlägget, en del som tror att vi har jättestor trädgård verkar det som =) Men, kan berätta att tomten går till bakom buskarna på bilden och sen är det en allmänning mellan vårt område och nästa... Så vår lilla tomt är bara på 550 kvadrat. Men det är alldeles lagom tycker jag.
Ha det gott!
Kram



lördag 9 maj 2009

Studentkort

En beställning till klar, detta har min moster beställt till mitt kusinbarn som tar studenten.
Har blivit väldigt inspirerad av TinaStina när jag gjorde detta kort =) Kolla in på hennes blogg, hon gör superfina saker!



Sen måste jag visa vad fint det är i trädgården just nu, blir så glad när jag ser alla fina vita blommor... Hoppas bara att de inte blåser bort, för idag blåser det ordentligt här.

Blir kanske lite omorganisation i trädgården framöver om vi ska sätta upp staket. Får se vad vi hinner med och vad ekonomin tillåter =)
Ha en skön helg!
Kram



torsdag 7 maj 2009

Beställningskort och nya skor till Hugo

Idag har jag haft en ledig dag (skönt). Så efter att Hugo sovit åkte vi in till stan och käkade lunch med Farmor Anneli och tog en svängom på stan. Det var trevligt!
Hugo var lite småtrött men det gick bra.

Jag rensade min handväska innan vi åkte till stan och hittade ett presentkort på Lindex, tog med och skulle kolla om det var något kvar på det (gissade på 4:-) och det fanns 210:- så det blev lite kläder till Hugo =)

Ett beställningskort klart idag:

Så har Hugo fått sig ett par sommarskor, visst är dom fina! =)
Imorgon är det fredag... jobbar visserligen lördag och söndag natt, men är ju ledig lördag till 19 iallafall... så det är skönt med fredag ändå. Hoppas att vi kan få lite sol i helgen iallafall!!!
Nu ska jag ta tag i ett studentkort...

Kramelikram!

onsdag 6 maj 2009

Regn regn regn...

Vill ha tillbaka det soliga vädret! Men det bara regnar hela tiden... trisst, men det behövs väl lite regn ibland också... men nu räcker det =)
Har jobbat två nätter nu och har en ledig dag imorgon, ska gå på stan med svärmor och käka lunch. Ska bli trevligt.
Har fått klart ett beställningskort till en tjej som gillar rosa, lila och hjärtan...


Makka Pakka blev poppis och Hugo har sovit med den varje natt...

Ska ta tag i nästa beställningskort tänkte jag... till en tjej som gillar hårdrock, har svart och rött hår och även gillar blommor och katter... hmmm...
Sköt om er!
Kram


måndag 4 maj 2009

Måndag igen =)

Denna helgen har vi grillat må ni tro =) Både hemma och hos bekanta, det har varit en social och trevlig helg. Dessutom har vi hunnit med att både kratta löv och klippt gräs, till och med skurat golv. Känns skönt att ha hunnit med lite nyttigt också...
Pyssel har det inte blivit mycket av men jag har ett beställningskort att visa iallafall:

Hugo har fått dille på att gå runt och sjunga lilla snigel =) som han har lärt sig på dagis, blev lite imponerad när han sjöng "annars tar jag dig" eftersom jag inte hört så många ord i rad från honom... iallafall inte som hör ihop *ler*
Idag har vi varit på stan och käkat lunch med Patrik och då råkade vi gå in på en leksaksaffär... ??? och vips så hade visst Hugo fått en MakkaPakka docka som sjunger och låter när man trycker den på magen =)
Visst är han söt!
Ska se om Hugo somnat och gå ut och få lite sol på mig isåfall, ska jobba natt så det kan ju vara skönt att ta vara på lite sol när man är ledig på dagen...
Kram kram