tisdag 30 december 2008

GOTT NYTT ÅR !!

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här...
Julen har vi spenderat i Karlstad, varit där nästan en hel vecka! Kul att träffa alla och skönt att komma hemifrån ett tag samtidigt som det är väldigt skönt att komma hem till sitt också =)

Hugo träffade tomten några dagar innan julafton när vi firade med hans Farmor och hennes sambo.. Hugo sa hej hej till tomten och Oj oj oj när han fick paket... började nästan gråta när jag försökte få honom så pass nära tomten att vi kunde ta ett kort, men vinkade och sa hej då när tomten gick. Får se om han är lika orädd nästa år.

Julkortet blev bra till sist:


Och eftersom det är ganska fullt i bilen inför en Karlstadresa i normala fall så var det proppfullt när vi skulle vara så länge och dessutom ha julklappar i bilen... så de största paketen hade tomten varit och lämnat vid granen innan vi for iväg till Värmland. Hugo blev lite chockad men väldigt förtjust av vad han hittade när han steg upp på morgonen:







En riktigt rolig morgon!
Här städas och fejas det inför nyårsafton annars, blir 10 vuxna och fem barn så det blir fullt hus! Ska bli jättekul!
GOTT NYTT ÅR!

fredag 19 december 2008

Absolut sista julkorten!

NU är jag klart med julkortsbeställningarna! Så skönt =) Nästa år får jag kanske börja i juli med julkorten *fniss*
De här korten skulle inte skickas utan de är till för att leverera julklappspengar i. En kille på 4 år ska ha det första och det andra är till en tjej på 8 år. Tror det blir bra.



Nu är jag ledig till 24 januari 2009 =) Ska bli skönt att få ett avbrott och vara hemma med Hugo bus. Vi försöker hinna med att städa och få lite ordning här hemma nu innan jul så man inte behöver städa direkt när man kommer hem efter julen.
Vår lilla superhugo...

Nä, nu ska jag ta tag i lite som måste göras här hemma! Några mer kort lär det inte bli i år, men kanske något blogginlägg...

Kramelikram!

måndag 15 december 2008

Krossning...

Japp, imorgon är det dags igen... försök nummer tre på sten nummer 2... en STENHÅRD j...a sten =) Det är bara att bita i det sura äpplet och hålla tummarna att den vill gå sönder denna gången.

Har fortfarande två julkort kvar att göra men visar de sista korten som blev klara i slutet på förra veckan:


Så kul att göra annat än julkort och jag gillar verkligen stämplarna från Sugar Nellie som jag även här lånat av Suz =)
Känns kul med lite nytt nu efter alla magnolior och sarah kay på julkorten.
Nu ska jag ut på adressjakt på nätet eftersom adressboken inte kommit fram ännu... den gömde sig för över ett år sedan och har inte velat komma fram ännu. Dumma den!
Kram kram!



torsdag 11 december 2008

Trött... på julkort!

Nu har jag tre julkort kvar att göra, ett är snart klart.. men jag var tvungen att gå ifrån för jag är så trött på dessa julkort just nu =)
Ska göra de kort jag har beställning på och sen blir det nog kortvila ett tag framöver!
Själv så kommer jag att skicka julkort som är beställda, bara att skriva under *ironi eller*

Kan tala om att det är INTE lätt att ta ett fint kort som passar till julkort på en 15-månaders Hugo som inte vill sitta still:
Vi lyckades få till det tillslut och det kortet får ni se längre fram i tiden =)

Får väl ta tag i det där julkortet igen...

Ta hand om er!
Kramar

onsdag 10 december 2008

pysselkväll och öppna förskolan

Igår var jag och pysslade med tjejligan! Som vanligt hade vi supertrevligt och jag fick klart ett kort som skulle vara klart idag =)
Idag har vi varit på öppna förskolan med Hugos kompis Ella och hennes päron igen, kul att kunna hänga med dit när man har en ledig dag såhär... eller jag ska jobba natt inatt...

Så nu är dopkort och två födelsedagskort klara... bara några julkort och en ask kvar att göra... sen blir det nog lite julvila från korten ett tag.




På sista kortet kommer stämpeln från Sugar Nellie och den har jag fått låna av snälla Suz, Tack! Dom är så fina dom där stämplarna... får ta och investera framöver när tillfälle ges. Kul med lite nytt!
Sköt om er och lämna gärna en kommentar innan ni surfar vidare!
Kramar


söndag 7 december 2008

Andra advent...

Tiden går fort... redan andra advent! Funderar på hur jag ska hinna med allt man vill innan jul, men det ska nog hinnas med på något sätt.
Skickade med svärmor ett gäng kort till hennes jobb och två dagar senare hade jag sålt 18 stycken =) Glad blev jag och nu fick jag ta tag i att göra fler, för mamma ska ha fem stycken... Har hunnit med tre idag:





I fredags var jag på julfest med jobbet. Trevligt som vanligt var det, god buffé (ej julmat), trevligt sällskap och kul med dans. Synd att man ska vara så trött dagen efter bara... ;)
Nä, här har jag inte tid att sitta... har beställning på dopkort och två födelsedagskort också...
Sköt om er!
Kramar!


tisdag 2 december 2008

Frissan, lunchdate, kiropraktor´n och fika... =)

En ledig dag går fort!
Fick passa på att gå till frissan (inte klippt mig sen i april *skäms lite*). Så nu är jag rödhårig med lugg... kul med lite förändring. Efter det käkade jag lunch på stan med Cissa och lilla Alva. Sprang sedan till kiropraktorn och blev lite tillknäckt... är nog skönt om ett par dagar... =)
Handlade och åkte hem till mina grabbar. Fixade ordning lite hemma och sedan kom Hugos farmor och Svenne på fika. Hoppade över att åka och pyssla ikväll... kändes som jag hade fullt upp redan.
Det har varit en intensiv ledig dag och jag ser fram emot en ledig helg! Då ska jag passa på att ta det lugnt och umgås med grabbarna här hemma!

Ett julkort till har det blivit...



Har glittrat till det lite med hjälp av ögonskugga (i väntan på mina glimmerchalks) men det fick jag inte med så att det syns på bilden tyvärr...
Ha en bra vecka!
Kramar