onsdag 28 maj 2008

Doodling och njurstenskrossning... (igen)

Igår var det sista pysselkvällen, känns lite sorgligt... Provade på att doodla (man klottrar med en tuschpenna och målar i med akvarellfärg eller annat) Bild finns att skåda här nedan =) och även på några andra kort jag gjort i veckan.

Imorgon är det dags för Huddinge igen, så håll tummarna att det blev lyckat med min första sten så dom inte behöver "skjuta" mer på den utan kan ta tag i dom andra två... Så jag blir av med skiten någon gång =)
Mitt första "doodlade" :

Ett bokmärkskort...
med ett bokmärke som bara är att riva av inuti =)




På det sista skulle jag ju valt några andra bokstäver... lite trissta men jag har ju ingen cuttlebug så jag kan fixa till det så där jättesnyggt som jag egentligen vill =) Får väl önska mig en sån någon gång....

KRAM KRAM

måndag 26 maj 2008

Kompensation...?

Tänkte kompensera att jag varit dålig med inlägg med att skriva ett till idag, det ni! =)
Det har varit en skön dag i solen, och Hugo sov typ 2 timmar i vagnen efter vår promenad förut... Passade bra så jag fick fixa lite matlådor och annat.

Imorgon ska jag på min sista pysselkväll för den här gången iallafall... lite sorgligt men jag kommer ju inte sluta pyssla för det.

Gjorde ett flask-kort för ett tag sedan, här kommer en bild:


Sen blev det en liten "kinamatsask" typ... förra kurskvällen. Blev sådär nöjd med den, hade ju kunna valt lite roligare papper och smyckning på den. Men det får bli bättre nästa gång, idén var ju kul iallafall. Passar ju bra om man ska ge bort något litet till någon... =)

Nä, nu ska jag passa på att sova jag med... Har väl en vaken och grötsugen Hugo vid 07-tiden.

KRAMELIKRAM!



Oj oj oj....

Längesen jag uppdaterade nu såg jag...

Krossningen gick bra... det gjorde ju ont men det gick bra iallafall =) Så nu ska jag dit på torsdag igen och kolla så den är ordentligt krossad och är den det så börjar dom krossa dom andra två. Så jag får väl fortsätta med mina voltaren-suppar och alvedon och kissa i den där silen jag fick med mig... *skratt*
Har samlat några stenar nu så nu hoppar jag över silen, dom skickar iväg dom där stenarna till Usa på analys.

Nog om det! I helgen har jag varit i Karlstad och träffat lite kompisar och Hugo har fått umgås med mormor och morfar.

Ska uppdatera mer nästa gång med lite bilder också... men nu vet ni att jag lever iallafall ;)

Kramelikram!

onsdag 14 maj 2008

Lådkort och stenkrossning....

Jaha, då ska man till Huddinge och krossa njurstenar imorgon då... Hmm.. är allt lite nervös får jag ju erkänna. Mest nervös är jag över att dom kanske ska sätta kateter, gillade INTE det vid kejsarsnittet... *ryser* Och sen är jag nervös över hur ont det kan göra att kissa ut det där gruset efteråt sen...
Men, det märker jag ju när det väl är dags... så det är väl ingen idé att fundera över det nu egentligen =)

Lite nya kreationer... Kort till min moster:

Lådkort till min mamma:

När man öppnar locket så vips så faller det ut till ett kort =)

Dekorerade i locket också:

Och till svärmor:


Avslutar dagens inlägg men ett bra citat från okänd person:
"Du kan ta tjejen ur Värmland, men du kan inte ta Värmland ur tjejen"
KRAMAR I MASSOR!





lördag 10 maj 2008

Tapeter, vinkelivink, krypa och utgång!

Äntligen uppdaterar jag igen =)
Tapeterna är på plats och det känns så bra! Är supernöjd, verkligen ett upplyft. Jag tänker göra allt i omvänd ordning och ge er efterbilderna först... förebilderna är i Patriks mobil och dom har jag inte laddat över ännu.

Det händer massor med Hugo just nu, vi hinner knappt med... Han kryper, sakta men säkert... han ställer sig upp mot soff-fotpallen och klättrar på oss hela tiden.
Igår när vi sa hej hej så vinkade han =) Undrar vart han snappat upp det, för det är inget vi försökt lära honom... han kom nog på det själv. Eller så såg han när Olle vinkade förra veckan när vi fick tapetserat.
Ikväll ska jag ut och käka och dricka vin med scrapping-gänget och det ska bli så kul! Jag kommer nog bli lite fuller =) Har ju inte druckit på länge så det behövs nog inte så mycket för att få igång mig...
Ammade inte i morse heller utan gick upp och gav gröt på en gång, så det var nog sista amningen igår morse... tycker det räcker med 8 månader och en vecka =) Fast lite vemodigt är det ju samtidigt på nåt sätt....
Ja ja, nu ska ni få lite bilder!

Här kommer den fina fonden i lilla allrummet:

Och köket:

Hugo kryper:



Kort jag gjorde i tisdags:

Detta gjorde jag till Rita i tisdags kväll, jag fick en jättesöt liten verktygslåda till mina scrapping-grejer av henne:

Vinkelivink:

Fick mitt första beställningsjobb häromdagen också av Jessika som var och hälsade på, tog aldrig något kort men hon blev nöjd iallafall =) *kul*

Nu måste jag fixa till mig inför kvällen!

KRAMAR

söndag 4 maj 2008

Slipdamm och nya fina väggar =)

Nu håller vi på att få nya fina väggar, det är inte riktigt klart ännu men före och efterbilder kommer framöver.

Idag har vi fått oss en långpromenad i det fina vädret, kanonskönt!

Jag har lite skrivtorka just nu och känner mig trött men kände att jag var tvungen att skriva några rader så ni inte tror att jag glömt... Ha ha, kanske inte blir så kul läsning med bara lite blabbeliblabb för sakens skull... men så fick det bli idag ;)

Får väl bjussa på en bild iallafall då...


Kramelikram